למה כמה הוצאתי?
הדשבורד האישי שלך
נכנסים עם Google פעם אחת. אחרי זה האפליקציה תזהה את המכשיר ותפתח את החשבון האישי.
נכנסים פעם אחת ונשארים מחוברים
רק הנתונים שלךכל חשבון Google מקבל אזור נפרד. משתמש אחר לא יכול לראות את ההוצאות שלך.
למה כמה הוצאתי?
נכנסים עם Google פעם אחת. אחרי זה האפליקציה תזהה את המכשיר ותפתח את החשבון האישי.